Onderhouds ABC

Wij voeren grote onderhoudswerkzaamheden uit aan uw woning. De kleine reparaties zijn voor uzelf. In ons Onderhouds ABC staat beschreven welke reparaties voor onze rekening zijn en wat u als huurder zelf mag uitvoeren.

Veel gevraagd over Onderhouds ABC

Wat is het Onderhouds ABC?

Algemeen

Als er iets in of aan uw woning kapot gaat, is er reparatie nodig.

Wie doet wat?

Grote onderhoudswerkzaamheden doen wij, kleine reparaties zijn voor de huurder. Om verwarring te voorkomen hebben wij in het Onderhouds ABC staan welke reparaties voor rekening van Vechtdal Wonen zijn en wat u als huurder zelf mag uitvoeren.

Mijn cv-ketel doet het niet. Wat moet ik doen?

Algemeen

Alle huurwoningen hebben een sticker of een boekje in de meterkast. Hierop staan alle belangrijke telefoonnummers en ook wie u kunt bellen voor een CV storing. Heeft u geen meterkaststicker? Neem dan contact met ons op via 0529 - 45 25 88.

De verlichting in de algemene ruimte is stuk, kunnen jullie dit repareren?

Algemeen

Ja, wij zorgen ervoor dat dit gemaakt wordt. Klik hier om het door te geven.

Ik woon in een koopwoning, naast een huurwoning, kan ik een reparatieverzoek indienen?

Algemeen

Wij voeren alleen reparaties uit aan ons woningbezit. Het kan toch gebeuren dat u een reparatiemelding heeft vanwege een huurwoning van ons, neem dan contact met ons op via info@vechtdalwonen.nl of 0529 - 45 25 88

Ik huur een woning via een zorgorganisatie. Kan ik zelf een reparatie melden?

Algemeen

Nee dat is niet mogelijk, neem hiervoor contact op met de zorgorganisatie waarvan u huurt. 

Waarom krijg ik een rekening voor een uitgevoerde reparatie?

Algemeen

Er zijn verschillende oorzaken waardoor u een rekening ontvangt voor een reparatie die door ons of door onze aannemer is uitgevoerd. Op het moment dat u een reparatie bij ons meldt, dan informeren wij u dat hier kosten aan verbonden zijn. 

Ik krijg een rekening voor een uitgevoerde reparatie en daar ben ik het niet mee eens. Wat kan ik doen?

Algemeen

Niet alle reparaties zijn kosteloos, maar we proberen altijd van tevoren aan te geven of er voor u kosten aan verbonden zijn. Als u het hier niet mee eens bent, neem dan contact met ons op via info@vechtdalwonen.nl of 0529 - 45 25 88

Ik wil graag een extra (kook)groep in de meterkast, kan ik dit aanvragen?

Algemeen

Nog niet alle meterkasten in onze woningen zijn hier voor geschikt. Neem eerst contact met ons op, zodat we voor u kunnen nakijken wat de mogelijkheden zijn via 0529 - 45 25 88 of via info@vechtdalwonen.nl.