Klussen in uw woning

Zelf uw woning verbeteren? Dat kan! Wij ondersteunen deze ontwikkelingen en zijn klussende huurders dan ook graag van dienst. Zorg ervoor dat u vooraf toestemming vraagt voor aanpassingen aan uw woning.

Veel gevraagd over Klussen in uw woning

Ik wil graag iets aan mijn woning veranderen. Mag dat?

Algemeen

Wanneer u aanpassingen aan uw woning wilt doen, vraag dan altijd vooraf toestemming. Dit kan via het aanvraagformulier zelf klussen.

Moet ik altijd toestemming vragen als ik iets in of aan mijn woning wil veranderen?

Algemeen

Ja, voor alle veranderingen in en aan de woning moet u vooraf toestemming vragen. Dit kan via het aanvraagformulier zelf klussen.

Ontvang ik een vergoeding, voor de verandering aan de woning die ik zelf heb aangebracht, als ik ga verhuizen?

Algemeen

Een vergoeding ontvangt u onder bepaalde voorwaarden en wanneer dit vooraf met u is afgesproken. Het gaat dan alleen om een vergoeding voor het gebruikte materiaal.

Zorgen jullie voor het onderhoud aan de verandering aan de woning die ik zelf heb aangebracht?

Algemeen

Nee, een verandering die u zelf heeft aangebracht, moet u zelf onderhouden.

Ik wil een sleutelkluisje plaatsen bij mijn woning of woongebouw. Mag dat?

Algemeen

Ja, u mag zonder toestemming van ons een sleutelkluisje plaatsen bij de voordeur van uw woning. Wanneer u in een appartement woont en gebruik maakt van een algemene ingang van een woongebouw, dan is het noodzakelijk om hier vooraf toestemming voor aan te vragen bij ons. Neemt u hiervoor contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of info@vechtdalwonen.nl.

Welke verandering aan de woning mag ik niet zelf uitvoeren?

Algemeen

Het is niet mogelijk om dit allemaal voor u op een rij te zetten. Daarom moet u elke verandering altijd eerst aanvragen. Dit kan via het aanvraagformulier zelf klussen.

Ik wil graag tekeningen van mijn woning. Hoe kan ik die krijgen?

Algemeen

U kunt hiervoor contact met ons opnemen via 0529 - 45 25 88 of door te mailen naar info@vechtdalwonen.nl. Geef uw naam, adres en contactgegevens door, dan ontvangt u van ons de tekeningen.