Glasvezel voor huurwoningen in dorpen gemeente Hardenberg

DELTA Fiber Netwerk wil glasvezel aanleggen in Balkbrug, Bergentheim, Bruchterveld, Dedemsvaart, Kloosterhaar, Lutten, Mariënberg, Schuinesloot, Sibculo en Slagharen. Als op 21 april 2021 minimaal 35% van de inwoners zich heeft aangemeld, wordt er daadwerkelijk glasvezel aangelegd. Dit aanbod geldt ook voor bewoners van huurwoningen.

Vechtdal Wonen verleent medewerking voor aanleg
U bent vrij om zelf te kiezen of u een abonnement afsluit. Voor de toekomst vinden wij glasvezel een verstandige keuze. Wij steunen daarom de aanleg van glasvezel en verlenen dan ook medewerking voor de aanleg van de aansluiting in uw woning, als u kiest voor glasvezel.

Gratis aansluiting
De glasvezelaansluiting is voor u helemaal gratis. Het enige dat u betaalt zijn de abonnementskosten bij een telecomaanbieder. Kiest u op een later moment alsnog voor glasvezel, dan betaalt u € 650,- na-aansluitkosten. Meer informatie over de telecomaanbieders en de mogelijke glasvezelabonnementen vindt u op gavoorglasvezel.nl. Mocht u in de toekomst gaan verhuizen, dan kunt u het glasvezelabonnement bij de telecomaanbieder opzeggen, zonder verdere verplichtingen. Dat houdt in dat u na opzegging geen kosten meer betaalt voor het abonnement.