Belangrijke berichten

Wij stoppen met acceptgiro's

Vanaf 1 december 2022 stoppen wij met het versturen van acceptgirokaarten. Dit doen wij omdat deze in de loop van 2023 niet meer beschikbaar zijn als geldig betaalmiddel. U kunt vanaf dat moment alleen nog betalen via een automatische incasso of u maakt de huur zelf naar ons over.

Rookmelders

Vanaf 1 juli 2022 is een rookmelder op iedere verdieping van uw woning verplicht. De meeste huurwoningen van ons voldoen hieraan. Samen met onze partners zijn we bezig om bij de laatste woningen, waar dit nog niet het geval is, ook op elke verdieping rookmelders te plaatsen.

Huuraanpassing per 1 augustus

Normaal gesproken passen wij jaarlijks de huur aan per 1 juli. Wij moeten u hier twee maanden van tevoren over informeren. Door omstandigheden hebben we dit niet gehaald. Daarom wordt dit jaar de huur per 1 augustus 2022 aangepast.

Onze nieuwe website!

Onze website is vernieuwd! Niet alleen is er nu meer informatie beschikbaar voor u als huurder of woningzoekende. Maar hopen we ook dat u meer gebruikersgemak ervaart!

Nep e-mail van "woningnet'

Heeft u een mail, brief of sms ontvangen van 'WoningNet' waarin staat dat u uw inschrijving tegen betaling moet verlengen? Deze mail is niet van ons!