De Vechtborg

De Vechtborg telt straks 53 sociale huurappartementen. Hiervan worden 21 appartementen verhuurd door Vechtdal Wonen. De overige 32 appartementen worden verhuurd aan het RIBW.

U woont hier comfortabel en energiezuinig te midden van water en natuur, op slechts 6 minuten wandelen van het gezellige centrum van Hardenberg.

Vechtborg is onderdeel van plan De Vechte. Dit plan zet in op herontwikkeling van de wijk Marsch-Kruserbrink. Verouderde flats maken plaats voor een mix van nieuwe woningen voor verschillende doelgroepen en prijsklassen. Meer informatie over dit plan vindt u op www.devechtehardenberg.nl.

Informatie

Meer over de appartementen

Vechtborg telt straks 53 sociale huurappartementen*. Hiervan verhuren wij 21 appartementen. De overige 32 appartementen worden verhuurd aan de RIBW.

De 53 appartementen, met een gebruiksoppervlak van ongeveer 65 tot 75 m², zijn verdeeld over 5 woonlagen. Alle appartementen hebben een keuken, woonkamer, badkamer (met douche), 2 slaapkamers en een balkon. Elk appartement heeft een eigen berging.

De parkeerplaatsen liggen in openbaar gebied, er kan bij de gemeente een parkeervergunning worden aangevraagd.

* Onderdeel van dit project zijn ook 6 koopwoningen. De verkoop hiervan verloopt niet via ons. Op www.devechtehardenberg.nl vindt u hier meer informatie over.

Gasloos en energiezuinig

De appartementen zijn gasloos en energiezuinig. Ontzettend fijn voor de bewoners, want dat scheelt enorm op de energierekening. Alle appartementen zijn zeer goed geïsoleerd, voorzien van HR++ beglazing en een warmtepomp. Op het dak van het appartementencomplex komen zonnepanelen.

Planning bouwproject

De bouw van De Vechtborg is inmiddels gestart. We verwachten dat de bouw rond het najaar van 2024 klaar is. 

Aanbod en reageren

U kunt nog niet reageren op deze appartementen. Via onze social media kanalen (Facebook en Instagram) brengen wij u op de hoogte als de verhuur van deze woningen start. U kunt dan reageren via www.dewoningzoeker.nl

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar info@vechtdalwonen.nl