De Vechtborg

Samen met Van Wijnen bouwen wij het appartementencomplex De Vechtborg. Gelegen naast de rotonde aan de Parkweg in het centrum van Hardenberg. Dit complex telt 53 huurappartementen. Hiervan worden 21 appartementen verhuurd door Vechtdal Wonen.

U woont hier comfortabel en energiezuinig te midden van water en natuur, op slechts 6 minuten wandelen van het gezellige centrum van Hardenberg.

Vechtborg is onderdeel van plan De Vechte. Een herontwikkeling van de wijk Marsch-Kruserbrink. Verouderde flats maken plaats voor een mix van nieuwe woningen voor verschillende doelgroepen en prijsklassen. Meer informatie over het gehele plan (inclusief koopwoningen) vindt u op www.devechtehardenberg.nl.

Informatie

Meer over de appartementen

De 21 appartementen, met een gebruiksoppervlak van ongeveer 65 m², zijn verdeeld over 5 woonlagen. Alle appartementen hebben een keuken, woonkamer, badkamer, 1 of 2 slaapkamers en een balkon. Elk appartement heeft een eigen berging op de begane grond van ongeveer 6m2.

Er zijn twee type appartementen.
Type A heeft 2 slaapkamers, Type B heeft 1 slaapkamer. De oppervlakte van elk type is ongeveer gelijk. Type B heeft een ruimere woonkamer en balkon.

De appartementen zijn geheel voorzien van vloerverwarming. Door de dikke isolatielaag in het dak en de buitenmuren heeft de hele woning dezelfde temperatuur. De appartementen zijn gasloos en energieneutraal. De appartementen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van driedubbel glas. Het verwarmen en het warmwater wordt verzorgd door een warmtepomp. Op het dak van het  appartementencomplex liggen zonnepanelen. Deze zorgen voor een grote besparing op de energiekosten.

De parkeerplaatsen liggen in openbaar gebied. U kunt bij de gemeente een parkeervergunning aanvragen.

Onderdeel van dit project zijn ook 32 appartementen voor het RIBW en 6 koopwoningen. De verkoop hiervan verloopt niet via ons. Op www.devechtehardenberg.nl vindt u hier meer informatie over.

Huurprijs

De huurprijs is voor beide type appartementen hetzelfde.
De netto huurprijs ligt tussen de € 650,43 en € 697,07 per maand afhankelijk van uw inkomen.

Daarnaast betaalt u ongeveer € 45,- per maand aan servicekosten.

Gasloos en energiezuinig

De appartementen zijn gasloos en energiezuinig. Ontzettend fijn voor de bewoners, want dat scheelt enorm op de energierekening. Alle appartementen zijn zeer goed geïsoleerd, voorzien van HR++ beglazing en een warmtepomp. Op het dak van het appartementencomplex komen zonnepanelen.

Planning bouwproject

De bouw van De Vechtborg is inmiddels gestart. We verwachten dat de bouw eind 2024 klaar is. 

Aanbod en reageren

U kunt niet meer reageren op deze woningen.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar info@vechtdalwonen.nl