30 eengezinswoningen Vlierlanden

Op maandag 13 juni 2022 ontvingen de bewoners de sleutels van deze 30 eengezinswoningen op de Vlierlanden. Deze energieneutrale woningen zijn verdeeld over drie straten (Zonnebloemhof, Bloesemhof & Vlierhof). Het is een mix tussen sociale- en vrij sector huur. De woningen zijn gebouwd in samenwerking met MorgenWonen.

Informatie

Indeling van de woning

De eengezinswoningen hebben op de begane grond een hal, toilet, keuken en woonkamer met een deur naar de achtertuin. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Als 1e bewoner van de woning mag u zelf de kleur van uw keuken uitkiezen. De zolder is bereikbaar met een vaste trap. Op de zolder is de techniekruimte en ruimte voor een wasmachine en eventueel een droger.
De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. In de badkamer is ook een elektrische radiator, zodat u daar tijdelijk de temperatuur iets kunt verhogen. Door de dikke isolatielaag in het dak en de buitenmuren heeft de hele woning nagenoeg dezelfde temperatuur. De woningen hebben een voor- en achtertuin. In de directe omgeving van de woning is parkeerruimte.

Nul op de meter

De woningen zijn gasloos en energieneutraal. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van HR+++ glas. Het verwarmen van de woning en het warme water wordt verzorgd door een luchtwarmtepomp. Op de woning worden zonnepanelen geplaatst. Deze zorgen voor een grote besparing op de energiekosten.

Planning bouwproject

Op maandag 13 juni 2022 ontvingen de bewoners de sleutels van deze 30 eengezinswoningen op de Vlierlanden.

Aanbod en reageren

Alle woningen zijn verhuurd.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar info@vechtdalwonen.nl