25 appartementen Vechtspille

Op korte termijn wordt door Vechtdal Wonen een start gemaakt met de bouw van 25 appartementen voor de sociale verhuur: de Vechtspille. Deze betaalbare huurwoningen zijn gelegen op een prachtige locatie in het centrum van Hardenberg, aan de rand van de Vecht.

De Vechtspille is onderdeel van de Vechtzone. Meer informatie over de Vechtzone vindt u op deze pagina.

Informatie

Het appartementencomplex

De 25 woningen met een gebruiksoppervlak van ca. 63 tot 66m² zijn verdeeld over 7 bouwlagen in een nieuw woongebouw in de wijk de Kruserbrink. De achterzijde van het woongebouw grenst aan de Vecht waardoor men direct toegang heeft tot het voet- en fietspad op de dijk. Een deel van de woningen kijkt vrij uit over de rivier en uiterwaarden.

Gasloos en zonnepanelen

De woningen zijn gasloos uitgevoerd. Daarmee wordt het verwarmen van de woning en het warmwater verzorgd door een warmtepomp. De woning is voorzien van vloerverwarming en werkt op lage temperatuur. Dit werkt anders dan de traditionele hoge temperatuursystemen die de meeste mensen gewend zijn. Op het platte dak van het gebouw zijn zo veel mogelijk zonnepanelen geplaatst, waarvan een deel aan elke woning wordt gekoppeld en dus zelfopgewekte stroom gebruikt wordt. De woningen zijn energiezuinig en leveren een grote besparing op de kosten voor energie op.

Planning bouwproject

Op dit moment wordt de grond bouwrijp gemaakt. Na de zomer starten wij met de bouw van De Vechtspille.

Aanbod en reageren

U kunt nog niet reageren op deze woningen. 

Via onze social media kanalen brengen wij u op de hoogte als de verhuur van deze woningen start. U kunt dan reageren via www.ThuistrefferVechtdal.nl

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via 0529 - 45 25 88 of mail naar info@vechtdalwonen.nl