Aanmelden flexwoningen

Bent u met spoed op zoek naar een woning en wilt u zich inschrijven voor een flexwoning?

In afstemming met het Samen Doen team wordt besproken of een flexwoning bij u en uw persoonlijke situatie past. Op basis hiervan nodigen we u uit voor een persoonlijk gesprek.

Let op: zorg ervoor dat u ingeschreven bent op www.thuistreffervechtdal.nl en upload uw inkomensverklaring.

Gerelateerde vragen

Voor wie zijn de flexwoningen?

Algemeen

De woningen zijn bestemd voor mensen die per direct een woning nodig hebben, de spoedzoekers. Denk daarbij aan mensen die bijvoorbeeld net gescheiden zijn, op straat staan door een gedwongen verkoop van de woning of door het overlijden van ouders. Door hun korte inschrijftijd komen ze niet in aanmerking voor een reguliere huurwoning. 

Meer over dit onderwerp

Hoe kom ik in aanmerking voor een flexwoning?

Algemeen

Klik hier om u aan te melden. Op basis van deze aanmelding nodigen we u uit voor een persoonlijk gesprek. In afstemming met het Samen Doen team wordt besproken of een flexwoning bij u en uw persoonlijke situatie past.

Meer over dit onderwerp

Hoe lang kan ik in een flexwoning blijven wonen?

Algemeen

U mag maximaal twee jaar in de flexwoning wonen om vervolgens door te stromen naar een andere woning. U hoort ruim van tevoren wanneer uw huurovereenkomst afloopt, zodat u genoeg tijd heeft om op andere woningen te reageren.

Meer over dit onderwerp

Wat is de huurprijs van een flexwoning?

Algemeen

De huurprijs is afhankelijk van het type flexwoning. Daarnaast wordt de huurprijs bepaald aan de hand van uw inkomen en uw leeftijd. 

Meer over dit onderwerp